Wednesday, August 12, 2009

anak angkat...

baru2 ni parents aku amik anak angkat... mule2 2 mak aku cakap anak angkat die dari uitm... sekali silap info la!!! dah tentu anjuran belia...

jadi semua belia2 pun bertukar2 la anak angkat... tempat aku y aku tau dari nita mersing and melaka... x taula kalau ade dari tempat lain...

sambung balik stry anak angkat parents aku... mle2 2 mak aku cakap just amik sorang... jadi aku pun x ksah r... mak aku dapat handle nyer... jadi aku pun wat keputusan malasla nak balik minggu tu... lagipun aku ade xtvt ari sabtu 2...

last2... 2,3 ari sebelum pengambilan ank angkat mak aku kol suruh aku balik... pe pasal lak? aku dah inform awal2 aku tak nak balik... malas... lagipun kononnye nak bagi peluang pade anak angkat...

rupe2nye... felda y tentukan berape anak angkat setiap umah... mak aku dapat 7 orang sekaligus... mmg patutla mak aku bagi rahan mohor2 besar diraja suruh balik umah... dia takut tak larat nak layan... kikiki...

hari jumaat 2 aku bagi tau aku x lrh balik sebab ade integrasi... jadi aku pun balik sabtu tapi dah petang sbb aku g jln2 dlu kat bandar... kakaka...

malam sabtu 2 aku kluar g makan kat gerai2 tepi jalan kat felda aku ngan anak2 baru parents aku... y 7 org... 7 ragamnye... hehehe...

dalam nak pilih nak makan kat mane salah sorg bagi cadngan makan kat tempat ramai org... katenye, kat mane ramai... kat ctula sedap... (x dak nya!!! tawak melesiak...) dahla lambat siap order, tawar, salah anta order, gelap, pelayan y gedik, and x bpe nak bersih... eeiihhhh..... (pangkah pade gerai ini!!!! jangan harap aku nak makan kat cni lagi...) kepade sesaper y nak datang pemanis 2 n nak makan kat mane2... dtg r umah aku dlu minta pendapat yer kat mane sedap nak makn...

xtvt kitorang lepas tu g pertandingan karaoke... tapi aku tak masuk r!!! just ahli baru keluarga aku jer y masuk... sebab aku tau... kalau aku masuk.... elok2 x ribut... terus taufan!!! uisy... x nak aku...

1 comments:

syienaz said...

oit!
x ckp pun ea mak ko de amik ank angkat!!
ade yg hensem2 x?
heheh